Wizz Air в ново партньорство за пътнически застраховки

уиз ер, самолет

Снимка: wikimedia.org

Нискотарифният превозвач Wizz Air обяви подписаното наскоро партньорство с Chubb. Така на клиентите ще бъде осигурено застрахователно покритие за пътуване и полет, посочват от компанията.

Пътниците, които резервират полети на wizzair.com и през мобилното приложение, сега могат да добавят осигурена от Chubb  застраховка за пътуване или за отмяна на полет или и двете, в зависимост от тяхното местоположение. Покритието е валидно за 23 държави в Европа и е предоставено на 17 езика.

„Ние в Wizz Air сме ангажирани да предлагаме възможно най-ниските тарифи и отлично преживяване по време на пътуването с Wizz. В Chubb ние открихме партньор, който ще предостави на нашите пътници застрахователни решения според техните конкретни изисквания, осигурявайки им спокойствие, което да направи пътуването още по-безпроблемно и приятно. Ние ще продължим да подобряваме нашите услуги и продуктово портфолио, за да посрещнем най-добре нуждите на нашите клиенти”, заяви Джордж Михалополус, търговски директор на авиокомпанията.

„Ние сме горди да работим с една от най-успешните нискотарифни авиокомпании в Европа, която става все по-силна и по-силна от създаването си през 2003-та. Клиентите на Wizz Air сега вече могат да се възползват от нашето предложение за отмяна на полет или пътуване, която комбинира добри условия, атрактивна цена и преди всичко, отлично обслужване и поддръжка в случай на проблем и предявяване на претенция”, коментира Дона Дорайраджо, регионален мениджър пътнически застраховки в Chubb за Европа, Евразия и Африка.

Share

One comment

  • Даниел Иванов

    Предпочитам да се застраховам при сигурни застрахователи, когато пътувам. По принцип wizz air не са надеждна компания и едва ли тези chubb също са надеждни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up